10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Lansare de carte la „Aman“

Craiova: Lansare de carte la „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește joi, 17 iunie, începând cu ora 18.00, în curtea instituției, lansarea volumului „Europa văzută de aproape. Confesiunile unui pro-european”, autor Victor Boștinaru. Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Mircea Canțăr.

Invitați:

  • Victor Boștinaru
  • Răsvan Roceanu
  • Sorin Liviu Damean.

„Cartea Europa văzută din interior – Confesiunile unui pro-european este un manual pentru o lecție de afaceri europene. Redactată sub forma unui interviu, luat cu măiestrie de jurnalistul Răsvan Roceanu, cartea nu trebuie să lipsească din lectura oricărui profesionist din domeniu sau oricărei persoane care dorește să înțeleagă resorturile Uniunii Europene și luptele politice de la Bruxelles și Strasbourg. Cartea este încununarea a peste 12 ani de prezență activă și la cele mai înalte niveluri, în Parlamentul European, acolo unde eurodeputatul Victor Boștinaru a reprezentat interesele europene ale cetățenilor români.

Totodată, cartea este rezultatul zecilor de ani de experiență acumulată prin prezența în viață publică, prin misiunile de reprezentare de pe celelalte continente, dar și trăirile unui om care și-a dedicat o bună parte din viață promovării României”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS