24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaSfârșit de stagiune la Teatrul Național Craiova

Sfârșit de stagiune la Teatrul Național Craiova

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova încheie stagiunea 2020/2021 într-o notă veselă și optimistă, cu premiera comediei Face to face, de Peter Quilter, și cu deschiderea sălilor de spectacol la o capacitate de 70%. Spectacolul va avea primele reprezentații sâmbătă, 5 iunie, respectiv duminică, 6 iunie 2021, de la ora 19.00, la Sala „Amza Pellea”.

Regia spectacolului este semnată de Adrian Andone, iar scenografia de Lia Dogaru.

„Face to face“, piesă celebră a autorului britanic Peter Quilter, este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații. Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.

Un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor și situații neprevăzute. În prima scenă, Jonathan și Wendy își dau întâlnire pe nevăzute și speră ca măcar de data asta lucrurile să decurgă bine. În a doua scenă, Angela urmează să se căsătorească, iar Toby, prietenul ei de o viață, o tachinează pentru că vrea ce e mai bun pentru ea. În ultima scenă, Giuliana și Bobby, deși încă se iubesc, decid să divorțeze, cu toate încurcăturile și răsturnările de situație care apar după această decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS