17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaZâna Tăiețeilor și Prințul Broască în week-end la Teatrul Colibri

Zâna Tăiețeilor și Prințul Broască în week-end la Teatrul Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova va prezenta, pentru acest sfârșit de săptămână, două minunate titluri din repertoriu, Zâna Tăiețeilor și Prințul Broască.

Sâmbătă, la ora 18.00, este programat spectacolul Zâna Tăiețeilor, o poveste originală, scrisă de dramaturgul Alina Nelega și regizată de Gavril Cadariu. În distribuție regăsim actorii Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș, Geo Dinescu și Marin Fagu. Scenografia spectacolului este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Zeno Apostolache.

Duminică, 16 mai 2021, la ora 11.00 îl întâlnim pe Prințul Broască, într-odramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, cu actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

„Prințul Broască este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart,“ a spus Todor Valov, regizor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS