4.7 C
Craiova
joi, 15 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Craiova: „Iarna ca o sărbătoare“, în expoziție la Galeriile „Cromatic“

Craiova: „Iarna ca o sărbătoare“, în expoziție la Galeriile „Cromatic“

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj vernisează, marți, 15 decembrie, expoziția „Iarna ca o sărbătoare“, în Galeriile „Cromatic“. Expoziția îmbină armonios candoarea picturilor realizate de copii și măiestria cusăturilor pe etamină ce poartă semnătura Marinelei Carauleanu – Dobra (referent la Casa de Cultură a Municipiului Calafat și coord. al Muzeului Satului Calafat).

Expoziția „Iarna ca o sărbătoare“ este organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Calafat, Muzeul Satului Calafat, Școala Gimnazială „Constantin Gerotă“ (prof. coord. Adina Duță),  Liceul „Independența“ Calafat (prof. coord. Adina Duță), Clubul Copiilor Calafat (prof. coord. Sorina Dumitrașcu).

Expoziția va fi deschisă în perioada  15 – 27 decembrie 2020. Intrarea este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Curg preavizele de concediere la Salubritate, angajaţii au intrat...

Angajaţii de la Salubritate au început să primească previzele...

ȘTIRI GdS

Curg preavizele de concediere la Salubritate, angajaţii au intrat...

Angajaţii de la Salubritate au început să primească previzele de concediere colectivă. Salariaţii au intrat în panică, fiindcă una li s-a promis şi alta...

Operaţiunea autobuzul electric „made în Turcia“. BMC vinde tot...

Firma BMC Truck & Bus a fost declarată câştigătoare a licitaţiei privind furnizarea a trei autobuze electrice pentru oraşul Dăbuleni. BMC a rămas singură în cursa pentru furnizarea a 30 de autobuze electrice pentru Craiova şi este în cărţi şi la licitaţia pentru alte trei autobuze electrice pentru oraşul Segarcea.

Un sfert din Craiova rămâne mâine fără apă

Un sfert din Craiova rămâne mâine fără apă. Compania de Apă Oltenia a anunțat că întrerupe furnizarea apei potabile între orele 09:00 – 18:00.

Incidenţa, în scădere în Craiova. Lista completă cu incidenţa...

Rata de infectare cu noul coronavirus este în scădere în judeţul Dolj, ajungând la 2,34 marţi, faţă de 2,37 în ziua precedentă. Şi în...

Bilanţul Covid în Dolj: Aproape 100 de cazuri noi

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 99 de cazuri noi de infecţie cu Sars-Cov2 în Dolj şi 4 noi decese. La ATI, sunt...

VIDEO / A aruncat gunoiul pe stradă, s-a trezit...

O femeie din Craiova a fost amendată după ce a aruncat gunoiul pe stradă.