28 C
Craiova
joi, 9 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Craiova: Maratonul păpușilor în lumea poveștilor continuă în aer liber

Craiova: Maratonul păpușilor în lumea poveștilor continuă în aer liber

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova ocupă și week-end-urile lunii lui Cuptor cu spectacole pe esplanada instituției și la Teatrul de vară din Parcul Nicolae Romanescu. Noi aventuri cu personaje simpatice îi așteaptă pe cei mici în zilele de sâmbătă și duminică, până la finalul lunii iulie, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Sâmbătă, 04 iulie, de la ora 18:00, ne bucurăm de Invitație la joacă, pe esplanada Teatrului Colibri, iar duminică, 05 iulie 2020, la ora 11:00,bucuroși o luăm Razna prin povești în  Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară.

Următoarele spectacole programate sunt:

Șoricelul și balena Banela:

  • sâmbătă, 11 iulie, ora 18:00 – esplanada Teatrului Colibri
  • duminică, 12 iulie, ora 11:00 – Teatrul de Vară – Parcul Romanescu

Povestea flașnetarului:

  • sâmbătă, 18 iulie, ora 18:00 – esplanada Teatrului Colibri
  • duminică, 19 iulie, ora 11:00 – Teatrul de Vară – Parcul Romanescu

Profesorul distrat:

  • sâmbătă, 25 iulie, ora 18:00 – esplanada Teatrului Colibri
  • duminică, 26 iulie, ora 11:00 – esplanada Teatrului Colibri

Maratonul păpușilor în lumea poveștilor Stagiunii estivale 2020 a pornit pe 6 iunie, cu reprezentanția Gogoașa Năzdrăvană și a continuat cu spectacolele Cenușăreasa, Călătorul Intergalactic, Profesorul distrat și Razna prin povești.

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi turiști români,depistați cu coronavirus în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că...

ȘTIRI GdS

Șapte universități din România în elita rețelelor de Universități...

Comisia Europeană a anunțat astăzi, 9 iulie, rezultatele selecției în urma celui de-al doilea apel vizând Universitățile Europene. Din România, au fost...

O angajată a TVR are coronavirus

O angajată a Televiziunii Române a fost diagnosticată cu noul coronavirus, a anunţat joi instituţia. O anchetă epidemiologică este în curs, iar...

Bărbat, din Bustuchin, reținut pentru amenințarea unui consătean

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna gorjeană Bustuchin, bănuit de săvârșirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi...

Gigi Becali și FCSB, pedepsite de FRF înainte de...

Patronul formaţiei FCSB, Gigi Becali, a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF. „Latifundiarul“ din Pipera a fost taxat pentru declarațiile sale referitoare la fotbalul feminin.

Sute de kilograme de legume și fructe, confiscate de...

Sute de kilograme de legume și fructe au fost confiscate ieri confiscate de poliție, la Motru, Gorj. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală...

Doi turiști români,depistați cu coronavirus în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat că doi români aflați în vacanță în Grecia au fost depistați cu noul coronavirus.