7.9 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateCulturaRazna prin povești, în week-end, pe esplanada Teatrului Colibri

Razna prin povești, în week-end, pe esplanada Teatrului Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova va prezenta în week-end o întâlnire, amuzantă și plină de surprize, cu doi clovni, mereu puși pe harță și care o iau Razna prin povești. Spectacolele vor avea loc sâmbătă și duminică, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Spectacolul Razna prin povești, creat de actorii Oana Stancu și Daniel Mirea, poate fi văzut sâmbătă, 27 iunie 2020, de la ora 17:00, iar duminică, 28 iunie 2020, de la ora 11:00, pe esplanada Teatrului Colibri.

„Îl jucăm cu mare bucurie și spre bucuria publicului între 5 și 95 de ani. L-am creat inspirați de o scenă din spectacolul Unde se ascunde zmeul, regizat de Alexandra Davidescu, pentru publicul de toate vârstele, pe înțelesul tuturor. Alături de <<A mică>> și <<Ăl mare>>, cum își spun cei doi clovni, fiecare își regăsește copilul de odinioară,“ a spus Oana Stancu, actriță.

„Cei doi clovni, deși prieteni, se ceartă mereu și, puși pe harță, ajung în fața publicului unde se fac de toată isprava, încurcă poveștile și iar se ceartă, iar se-mpacă. Important este că rămân prieteni,“ a spus Daniel Mirea, actor.

Accesul la ambele reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiul special amenajat pentru public, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă cauzată de COVID-19.

La teatru este obligatorie purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS