16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaSpectacolul Cenușăreasa în aer liber pentru craioveni

Spectacolul Cenușăreasa în aer liber pentru craioveni

Teatrul pentru copii și tineret Colibri continuă în week-end Stagiunea estivală 2020 cu două reprezentații ale spectacolului Cenușăreasa, în aer liber, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Sâmbătă, 13 iunie 2020, la ora 17.00, pe esplanada Teatrului Colibri, actorii Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu, vor preyenta spectacolul Cenușăreasa, adaptare după Frații Grimm.

A doua reprezentație a spectacolului Cenușăreasa este programată în Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară, duminică, 14 iunie 2020, la ora 11.:00.

Accesul la ambele reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă cauzată de COVID-19.

Spectatorii trebuie să poarte măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor. Distanțarea trebuie să fie de 2 m între locuri. Pentru a partcipa spectatorilor li se va măsura temperatura înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS