24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Cursuri online pentru scrierea lucrărilor academice la "Aman"

Craiova: Cursuri online pentru scrierea lucrărilor academice la „Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” demarează, în cadrul proiectului „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă.”, două noi cursuri online, sub forma unor videoclipuri cu frecvență săptămânală.

Adela Calotă și Gabriel Nedelea, vă oferă în fiecare joi, la ora 12.00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, sfaturi practice pentru scrierea lucrărilor academice în domeniul umanist. Prin acest curs, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” vine în sprijinul celor care elaborează lucrări științifice în domeniul umanist, atingând toate etapele necesare: descriere generală a lucrării, etapele scrierii unei lucrări științifice, detalii referitoare la informațiile pe care le conține o teză/ dizertație, indicații privind modul în care alegem și compunem corect o bibliografie, sfaturi privind comunicarea cu profesorul coordonator.

Cel de-al doilea curs pregătit de către colegii noștri, Adela Calotă și Gabriel Nedelea, este un curs dedicat viitorilor bursieri și tinerilor aflați în la început de carieră. Acest curs va fi postat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” în fiecare vinery, la ora 12.00. În cadrul acestui curs, tinerii vor învăța cum să caute și cum să solicite o bursă sau un loc de muncă, cum să întocmească dosarul necesar, vor învăța cum să scrie un CV pentru a fi selectați de către angajatori, cum să formuleze diferite tipuri de scrisori oficiale și cum să devină comunicatori de success în cadre formale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS