14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: Alte spectacole în regia lui Andrei Şerban pe site-ul Bibliotecii Aman

Craiova: Alte spectacole în regia lui Andrei Şerban pe site-ul Bibliotecii Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” continuă activitatea „Să îl (re)descoperim și să îl (re)vedem pe Andrei Șerban”, în cadrul căreia utilizatorii au posibilitatea de a vedea, în premieră pentru România, spectacole de teatru și operă jucate pe marile scene din străinătate și care poartă amprenta marelui regizor Andrei Șerban. Înregistrările acestor spectacole fac parte din colecția donată de Andrei Șerban și se vor regăsi în fondul „Andrei Șerban” din Muzeul Cărții și Exilului Românesc.

Astfel, în zilele de luni și marți vom difuza spectacolul de opera „L’italienne à Alger” (Italianca în Alger), drama scrisă de Gioacchino Rossini în anul 1831 și pusă în scena la Paris, în regia lui Andrei Șerban.

Spectacolul va putea fi vizionat în premieră luni, 30 martie 2020, la ora 20.00, pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene „Alexandru si Aristia Aman” și pe canalul de youtube – Biblioteca Aman, la aceeasi oră, precum și marți, 31 martie 2020, începând cu ora 11.00, pe pagina de facebook a Muzeului Cărții și Exilului Românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS