17.9 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Biblioteca Aman a lansat programul de învăţare a limbii engleze

Biblioteca Aman a lansat programul de învăţare a limbii engleze

De-a lungul perioadei speciale pe care o traversăm, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” implementează proiectul „Citim împreună. Rămânem împreună. Stăm acasă!”.

Începând de astăzi, 27 martie, biblioteca difuzează scurte materiale digitale pentru învățarea limbii engleze. Acțiunea face parte din seria cursurilor de învățare a unei limbi străine și reprezintă modalitatea exclusiv online pe care bibliotecarii o propun cursanților, în majoritate adulți, cu vârsta cuprinsă între 35 și 55 de ani. 

Activitatea va avea frecvență săptămânală. În fiecare zi de vineri, până la finalul situației delicate pe care o traversăm, la ora 14:00, un nou material educațional va fi încărcat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” (https://www.facebook.com/biblioteca.aman/). Alături de noțiunile gramaticale, materialele digitale vor aborda și elemente de vocabular, precum și diferite acțiuni și experiențe uzuale.

Programul de învățare a limbii engleze se înscrie în seria de proiecte de învățare și dezvoltare continuă pe care Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” le organizează în mod regulat pentru persoanele adulte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS