10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaSpectacolul "Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul", la Craiova

Spectacolul „Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul”, la Craiova

Spectacolul de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, „Domnişoara Poimâine şi Joaca de-a Timpul” va avea loc, duminică, 16 februarie, la ora 11.00, la Cercul Militar Craiova. Adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, spectacolul este pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.
Spectacolul este o creație a Momolino Teatru şi Povesti pentru copii, şi se va juca în PREMIERĂ în Craiova. Are o durata de 60 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 10 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS