18.8 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Craiova: Teatrul ACT din nou pe scena de la "Colibri"

Craiova: Teatrul ACT din nou pe scena de la „Colibri”

Teatrul Colibri Craiova prezintă joi, 30 ianuarie, ora 19.00, spectacolul  „Stage Dogs”,producție a Teatrului ACT București. Acest spectacol este o adaptare după „A life in the theatre” de David Mamet, în regia lui Florin Piersic jr. „Stage Dogs” îi readuce pe scena Teatrului Colibri pe actorii Marcel Iureș și Florin Piersic jr.

Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

„Să fii actor e o îndeletnicire minunată. Cumplită. Superbă. Ridicolă. Formidabilă. Oribilă. Înălțătoare. Penibilă. Cam despre asta e vorba în ‘Stage Dogs’. Și sunt șanse să iasă un Iureș nemaivăzut”, a spus Florin Piersic jr.

Marcel Iureş, Andrei Seuşan şi Alexandru Voicu

Următorul spectacol din cadrul Stagiunii Colibri. ACTul 4 este „N-ai tu treabă!2, de Cătălin Ştefănescu, după „Dănilă Prepeleac” de Ion Creangă. Regia îi aparţine lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureş, Andrei Seuşan, Alexandru Voicu. Publicul se poate bucura de acest spectacol joi, 27 februarie, ora 19.00.

„Povestea multor oameni care fascinează prin schimbarea spectaculoasă a condiţiei, pornind de jos şi ajungând sus, spre încântarea mulţimilor care speră veşnic în biletul câştigător. Din motive numai de el ştiute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morţii, Dănilă face o favoare apropiaţilor şi lumii în general şi acceptă să povestească CUM a ajuns de la condiţia de sărăntoc şi idiotul satului la starea de bunăstare actuală”, a spus Alexandru Dabija, regizor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Portarul Silviu Lung jr. şi-a anunţat retragerea din echipa...

Portarul craiovean Silviu Lung jr. a decis...

ȘTIRI GdS

Alegeri locale Craiova. Care sunt, de fapt, procentele obţinute...

Alegeri locale Craiova. Procentele anunţate aseară în urma exit-pollurilor nu prea bat cu cele rezultate la numărătoarea paralelă a partidelor.

Noi sensuri unice pe câteva străzi din Craiova

Primăria Craiova a anunţat că începând cu data de 1 octombrie se vor institui sensuri unice pe câteva străzi din municipiu. Reglementarea...

Cum va arăta noua componenţă a Consiliului Local Craiova

Noua componenţă a Consiliului Local Craiova. PSD va avea zece mandate de consilieri locali în noua legislatură, iar PNL - nouă.

Primarul din Sadova a murit la câteva ore după...

Eugen Safta, primarul comunei Sadova, din județul Dolj, a murit în cursul acestei nopți. Edilul, care candidase din...

Craiovenii, la vot: Să se revizuiască, dar să nu...

La fiecare 4 ani, în oraş bate vânt de schimbare. Oamenii merg la urne şi spun că vor altceva. Că vor "să...

Craioveni din cartierul Romaneşti: „Când plouă, copiii merg în...

Craioveni din cartierul Romaneşti: Când plouă, copiii merg în cizme de cauciuc