Acasă Actualitate Cultura Constantin Romulus Preda a lansat „dor de dor de tine“ la Craiova

Constantin Romulus Preda a lansat „dor de dor de tine“ la Craiova

-

Tânărul craiovean Constantin Romulus Preda a lansat vineri seară la Craiova o frumoasă carte de poezii, intitulată „dor de dor de tine“. Într-un cadru restrâns, dar ales, Preda şi-a împărtăşit poeziile cu ajutorul prietenilor actori, profesori şi chiar elevi ai Liceului de Artă Marin Sorescu, care au adus un plus evenimentului prin muzică. VEZI VIDEO!

Constantin Romulus Preda a devenit instant Bestseller cu peste 2.000 de exemplare vândute în mai puţin de două luni şi cu siguranţă „dor de dor de tine“ va ajunge şi în casele multor iubitori de frumos din Bănie.

Constantin Romulus Preda este un tânăr poet din Craiova căruia i s-a decernat premiul de debut al Festivalului Internaţional „Mihai Eminescu“. Acesta a fost remarcat de unul dintre poeţii importanţi care au participat la prima ediţie a Congresului Mondial de Poezie de la Craiova, Justo Jorge Padron.

Poetul a mai scris: „Mii de baionete îmi decorează inima“, „Iubirea noastră înfloreşte dincolo de stele“, „Cap sau pajură, sabie sau inel de logodnă“, „Martirul Garoafei“, „Te iubesc aproape orb“, „Te iubesc, nu mai am margini“ şi „M-am iubit cu o femeie-piersică până s-a copt luna“.

Citeşte şi: Curtea Constituțională a validat rezultatele primului tur al prezidențialelor

ȘTIRI VIDEO GdS

Concurs anulat la Infecţioase din cauza… prea multor candidaţi

Situaţie atipică la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumologie „Victor Babeş“ din Craiova. Spitalul a anulat concursul pentru ocuparea a 17...