17.9 C
Craiova
duminică, 7 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Cultura Dolj: Teatrul Naţional anunţă stagiunea 2019-2020

Dolj: Teatrul Naţional anunţă stagiunea 2019-2020

Teatrul Naţional „Marian Sorescu” îşi deschide stagiunea 2019-2020, iar managerul Alexandru Boureanu şi directorul artistic Vlad Drăgulescu au vorbit despre viitoarele spectacole.

Teatrul Naţional anunţă stagiunea 2019-2020

Stagiunea se deschide cu premiera spectacolului „Obsesii”, regia Claudiu Sfirsch-Lăudat, care va avea loc pe 15 septembrie. Această piesă se va juca până pe 28 martie 2020.
Urmează „Operaţiunea Marte” în regia lui Dragoş Alexandru-Moşoiu care va avea premiera pe 18 septembrie şi lumea se va putea bucura de acest spectacol până pe 17 mai 2020.
Comedia „1,2,3 .. BEBE” este ultima premiera a acestei luni, care va avea debutul pe 28 septembrie si ţine până pe 5 aprilie 2020.

Urmează alte 7 premiere care vor fi anunţate în curând la fel şi multe alte spectacole şi festivaluri precum: Festivalul Shakespeare, Theater Networking Talents, etc.
Tot în luna septembrie va avea loc ministagiunea Centrului Național al Dansului din București. 3 zile în care la Teatrul Naţional vom putea vedea spectacole de dans marca Paul Dunca.
11plus1 independent / contemporan, ediția a III-a cu 12 spectacole de teatru independent și de dans contemporan este un alt festival care va avea loc în Craiova la Teatrul Naţional.

O colaborare între instituţiile teatrale din Germania şi Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, aduce în atenţia publicului un spectacol intitulat „Young Europe”.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

VIDEO | Gică Hagi: Îi doresc Craiovei să se...

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a...

ȘTIRI GdS

VIDEO | Gică Hagi: Îi doresc Craiovei să se...

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a concluzionat că i-a plăcut cum s-au mișcat elevii săi în amicalele cu Universitatea Craiova, de...

VIDEO | Concluzia lui Cristiano Bergodi: „Per total sunt...

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a tras concluziile după cele două jocuri de verificare susținute astăzi, în Lunca Jiului, cu FC...

Doi copii din Hunedoara au aruncat un câine de...

Doi copii din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au dus sâmbătă un câine pe bloc și l-au aruncat în gol, animalul murind. Poliția...

41 români care munceau într-o fabrică din Germania au...

41 de cetăţeni români care îşi defăşoară activitatea la o companie de prelucrare a cărnii din Germania au fost testaţi pozitiv, majoritatea...

A murit Florica Genoiu, mama primarului Craiovei

Colectivul Primăriei Craiova transmite condoleanțe edilului Craiovei, Mihail Genoiu, după ce mama acestuia, Florica Genoiu, a încetat din viață.

Pas cu pas spre un nou titlu. Bayern i-a...

Bayern Munchen s-a impus fără emoții, sâmbătă, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen cu scorul de 4-2 și astfel se apropie din ce...