21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Cultura Pressone: După 596 zile de blocaj, Universitatea “Al. I. Cuza” emite un...

Pressone: După 596 zile de blocaj, Universitatea “Al. I. Cuza” emite un verdict în cazul plagiatului Olaru/Toader

-

După o luptă de uzură care a durat un an și opt luni, Universitatea „Al. I. Cuza” (UAIC) din Iași, condusă de rectorul Tudorel Toader, a fost într-un final constrânsă să emită un verdict în cazul tezei de doctorat a procurorului Codruț Olaru, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), coordonat de același Tudorel Toader, potrivit pressone.ro

Totuși, deși a emis verdictul, UAIC continuă să blocheze procedura declanșată de Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) în cazul tezei suspecte de plagiat a lui Olaru pentru simplul motiv că universitatea nu a emis și o propunere de menținere sau de retragere a titlului de doctor a acestuia, semnată de rectorul Tudorel Toader.

Citeşte continuarea pe pressone.ro

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.