12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratiePremierul Florin Cîţu, vizită fulger la Craiova

Premierul Florin Cîţu, vizită fulger la Craiova

Premierul Florin Cîţu va sosi, mâine, la Craiova însoţit de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei – Cseke Attila şi de ministrul Apărării Naţionale – Nicolae Ciucă. Alături de preşedintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica, şi de alţi parlamentarii PNL şi USR de Dolj prim-ministrul Cîţu şi cei doi miniştri vor merge la Colegiul Naţional „Carol I“, pentru a vizita una dintre cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Bănie.

Asta şi pentru că mâine, la Prefectura Dolj, va fi semnat contractul de reabilitare şi consolidare a clădirii monument istoric în care funcţionează Colegiul „Carol I“ şi Opera Română Craiova. De lucrări se va ocupa firma Construcții Erbașu SA din Bucureşti, care a câştigat licitaţia de aproape 93 de milioane de lei. Construcții Erbașu SA, care a fost singura ofertantă, va avea la dispoziție șase luni pentru realizarea proiectului tehnic și doi ani pentru execuţia lucrărilor.

După semnarea contractului de lucrări între Compania Naţională de Investiţii (finanţatorul investiţiei) şi constructor, premierul Florin Cîţu împreună cu cei doi miniştri, cu prefectul de Dolj Nicuşor Roşca şi cu parlamentarii PNL şi USR de Dolj vor avea o întâlnire cu primarii din judeţ, după care vor vizita tronsonul I al Drumului Expres Craiova – Piteşti. La acest tronson lucrează italienii de la Tirrena Scavi SpA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS