20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieSurpriza lui Stroe: Fostul ştrand al Tineretului va fi transformat în bazin semiolimpic

Surpriza lui Stroe: Fostul ştrand al Tineretului va fi transformat în bazin semiolimpic

-

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, le-a dat astăzi o veste importantă tuturor oltenilor şi iubitorilor de sport din Dolj şi nu numai. În cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul CSM Craiova, Stroe a anunţat, în mod oficial, că doreşte să le facă o surpriză oltenilor şi să reabiliteze ştrandul Tineretului, astfel încât, în viitorul apropiat, Craiova să deţină un „bazin de dimensiuni semiolimpice“.

„Surpriza şi cea mai importantă piesă din ansamblul de investiţii pe care ni-l dorim în judeţul Dolj este refacerea şi modernizarea fostului ştrand al Tineretului chiar din temelii. În viitor vom avea un bazin de dimensiuni semiolimpice acoperit. La anul, cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii, vom face o investiţie aici care se va ridica la câteva milioane de euro. Cu siguranţă va fi unul dintre cele mai moderne bazine din ţară.

Am demarat deja discuţiile şi demersurile oficiale de o lună şi ceva. Este un concept ultramodern, care va transforma bazinul actual într-unul cu standarde extraordinare. Totodată, în imagini se poate observa că aici va fi şi un centru de agrement, unde sportivii cei mici să poată face antrenamente. Este o dovadă în plus că ne dorim să aducem investiţii serioase aici, în Craiova”, a anunţat Ionuţ Stroe.

Vezi imaginile cu viitorul bazin din Craiova!

Citeşte şi: „U“ Craiova / Mihai Rotaru: „Transferul lui Mihăilă ne asigură o completare de buget“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS