21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Administratie E oficial! Primăria schimbă pe cheltuiala ei gazonul de pe „Oblemenco“

E oficial! Primăria schimbă pe cheltuiala ei gazonul de pe „Oblemenco“

-

Ceea ce anunţa primarul Craiovei, Mihail Genoiu, în exclusivitate pentru Gazeta de Sud, cu privire la gazonul stadionului „Ion Oblemenco“ se va materializa.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, edilul-şef al Băniei a anunţat că s-a luat oficial decizia ca gazonul arenei „Ion Oblemenco“ să fie schimbat. Hotărârea s-a luat de comun acord cu Compania Naţională de Investiţii (CNI), cea care a finanţat construirea stadionului de 55 de milioane de euro.

„Avem la ora aceasta în obiectiv şi studiem schimbarea gazonului de la stadion. Deci, am ajuns la concluzia şi cu cei de la CNI că nu se mai poate continua cu acest gazon şi va trebui să găsim o soluţie cu clubul de a face o pauză pentru a schimba suprafaţa de joc“, a afirmat Mihail Genoiu.

Edilul a mai dezvăluit că schimbarea gazonului de pe „Ion Oblemenco“ se va face pe cheltuiala Primăriei Craiova. Nu se ştie însă şi cât va costa această operaţiune.

Detalii în Gazeta de Sud de mâine.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.