21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Administratie Critici și ironii la adresa Societăţii de Transport Bucureşti

Critici și ironii la adresa Societăţii de Transport Bucureşti

-

​Societatea de Transport Bucureşti a postat pe Facebook un mesaj adresat posesorilor de autoturisme „Nu ești blocat în trafic, tu blochezi traficul“.

Val de critici

Evident că a urmat un val de critici în comentarii, oamenii amintindu-le celor de la STB că autobuzele și tramvaiele au multe probleme și nici aplicația nu funcționează grozav. O altă categorie de mesaje au fost cele care ironizau și care se întrebau dacă STB-ul nu a devenit cumva cea mai tare pagină de umor, potrivit Hotnews.ro.

Câteva dintre comentarii

  1. Îmi pare rău că trebuie să mă suportați pe stradă.
  2. Ce voiam să vă întreb….. vă face Firea comunicarea sau de ce e așa de că….t?
  3. Țineți orașul pe loc de 100 ani și voi și primăria
  4. Iar eu care credeam că autobuzele voastre care merg pe 2 benzi de circulație blocau o bună parte din trafic. Mulțumesc STB
  5. Observ cum TOȚI angajații PMB folosesc cu drag STB. Mai ales ăia care folosesc 41, tramvaiul ultramodern cu aer condiționat și program de circulație afișat pe panouri led în fiecare stație. Oh stai…
  6. Sunteți de departe cea mai tare pagină de umor pe care o urmăresc pe Facebook.
  7. Adică toți blocăm traficul \uD83D\uDE01 Păi vorbiți cu doamna din Voluntari, da, doamna cu fluidizatori pe drum, să interzică circulația autoturismelor… STB merge bine? Nimic despre „cazanele” turcești?
  8. Sunteți idioți? Cum să ieșiți cu asemenea mesaj? Voi cred că uitați că lucrați FIX pentru „ăia care blochează traficul“, adică pentru contribuabili. Cei care vă fac campaniile de online ar trebui concediați urgent, la fel și cei care și-au dat acordul pentru un astfel de mesaj. Foarte tare! Urecheați-ne dacă suntem proști și vă plătim!
  9. Aveți puțină jena? Numai pentru rahatul ăsta ar trebui concediată echipa de PR, sincer… având în vedere ce condiții oferiți, programul (în weekend și seara tramvaiele și autobuzele ajung cu 5 minute înainte de programul afișat în măreața aplicație infostb), mie mi-ar fi rușine să postez așa ceva. Dar na, mașinile blocheaza traficul, într-adevar, nu autobuzele care merg de-a-mboulea, cum zice lumea mai jos. Hai, sictir!

Valentina Grădinaru

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.