22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist lovit în cap cu o navetă de bere de către un adolescent

Polițist lovit în cap cu o navetă de bere de către un adolescent

Un polițist a fost lovit în cap, de către un adolescent de 16 ani, cu o navetă de bere, în timpul intervenției la o ardere ilegală de deșeuri în satul Dârvari, comuna Ciorogârla din județul Ilfov. În timp ce băiatul era imobilizat de alți agenți, mai mulți bărbați au vrut să atace polițiștii, astfel că unul dintre ei a tras mai multe focuri de armă în aer informează Observatornews.

Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați, joi noapte, prin apel 112, că pe o stradă din satul Dârvari, comuna Ciorogârla, mai multe persoane au dat foc unor deșeuri. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit cinci persoane care ardeau pe stradă mai multe deșeuri. La solicitarea polițiștilor de a stinge focul, un bărbat a devenit recalcitrant și a refuzat să se legitimeze, astfel că polițiștii l-au imobilizat.

„În timpul imobolizării, unul dintre polițiști a fost agresat fizic, prin lovire, în zona capului, cu un obiect din plastic, de către o altă persoană, de 16 ani, aflată la fața locului, care ulterior a încercat să fugă, însă a fost imobilizată și încătușată imediat de polițiști.

Facem precizarea că, întrucât mai multe persoane s-au îndreptat către polițiști în timp ce aceștia îl imobilizau pe tânărul de 16 ani, având asupra lor obiecte contondente, unul dintre polițiști a executat trei focuri de armă, în plan vertical, după ce, în prealabil, i-au somat pe aceștia să se îndepărteze din locul respectiv”, a transmis IPJ Ilfov.

Polițistul, transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri

La sediul subunității de poliție s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri polițistului rănit, după care l-a transportat la o unitate medicală. După acordarea îngrijirilor de specialitate și efectuarea investigațiilor suplimentare, polițistul nu a rămas internat.

Adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii din Bragadiru au aplicat șase sancțiuni contravenționale, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice și privind regimul deșeurilor.

Citește și: O camionetă a ars în totalitate după ce a luat foc în mers

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS