20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat urmărit naţional după ce a fost condamnat că a condus fără permis, prins la volanul unei maşini

Bărbat urmărit naţional după ce a fost condamnat că a condus fără permis, prins la volanul unei maşini

Un bărbat dat în urmărire naţională a fost prins în București de un polițist aflat în timpul liber. Bărbatul îşi abandonase maşina şi fugea de patrula de poliţie care îl oprise.

Duminică, un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei, aflat în timpul liber, a prins şi imobilizat un bărbat,de 44 de ani, care figura ca urmărit naţional din 2021.

În jurul orei 12.30, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, într-o zonă din Sectorul 3, au observat în trafic un autoturism, condus de un bărbat al cărui comportament afişat le-a atras atenţia. S-a procedat la urmărirea şi oprirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase.

Şoferul a oprit, apoi a abandonat autoturismul şi a fugit. Un poliţist din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul Investigaţii Criminale, aflat în timpul liber, l-a urmărit pe fugar și l-a imobilizat într-un parc din apropiere.

Bărbatul fusese condamnat de Tribunalul Oltenița, în martie 2021, la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 6 luni, pentru conducere fără permis.

Fugarul a fost dus direct la penitenciar și riscă o pedeapsă mai lungă pentru noua infracțiune, dar și pentru sustragerea de la executarea pedepsei cu închisoare.

Citeşte şi: Încă o avarie la rețeaua de apă din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS