12.6 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn copil de doi ani a căzut într-o baltă de pescuit, în timp ce părinţii făceau grătar

Un copil de doi ani a căzut într-o baltă de pescuit, în timp ce părinţii făceau grătar

Un copil de doi ani a căzut într-o baltă, în timp ce adulții pregăteau un grătar. Incidentul a avut loc sâmbătă, pe o proprietate privată din localitatea timișeană Iohanisfeld, informează Antena3.

Copilul de doi ani se juca împreună cu alți copii când s-a petrecut nenorocirea. El venise împreună cu familia în vizită la niște rude sosite din Statele Unite. Se jucau cu alți copii în timp ce, se pare, părinții săi, împreună cu ceilalți adulți, se pregăteau să facă un grătar. Într-un moment de neatenție, micuțul a alunecat și a căzut în balta de pescuit.

Tatăl lui l-a văzut și a sărit imediat după el în apa adâncă, reușind să-l aducă în scurt timp la mal. Tot el a fost și cel care l-a resuscitat pe micuțul de doi ani.

Celelalte rude au sunat imediat la ambulanță. Medicii l-au găsit în stop cardiac și au reușit, din fericire, să-l readucă la viață. Apoi l-au transportat apoi la Spitalul de Copii din Timișoara.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ei încearcă să afle cum s-a întâmplat totul și dacă este vorba despre neglijență din partea adulților.

Citește și: Campionate naționale de lupte și karate în Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS