16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn milion de lozuri în campania TEAM România dedicată JO de la Paris, lansată de Loteria Naţională

Un milion de lozuri în campania TEAM România dedicată JO de la Paris, lansată de Loteria Naţională

O serie de 1.000.000 de lozuri în campania TEAM Romania va fi lansată de Compania Naţională Loteria Română. 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Fondurile urmează să fie utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, conform Agerpres.

Măsura a fost aprobată de Guvern, marţi, printr-o ordonanţă de urgenţă.

Fondurile vor fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la JO de la Paris

„Românii care vor să fie alături de sportivii ce ne vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris, din acest an, pot fi parte a TEAM Romania. Compania Naţională Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania TEAM Romania. 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Fondurile vor fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris”, a declarat Mihai Constantin, într-un briefing de presă la Palatul Victoria.

În cel mult trei săptămâni, lozurile vor putea fi găsite la vânzare

El a precizat că în cel mult trei săptămâni lozurile vor putea fi găsite la vânzare.

„În cel mult trei săptămâni, veţi putea găsi lozurile ‘Team România’. Fiecare loz are o valoare de 5 lei. Este un loz clasic, astfel încât, dacă s-ar vinde toată această serie de 1.000.000 de lozuri, către olimpicii noştri ar merge 16,6 milioane de lei”, a afirmat Mihai Constantin. 

Citeşte şi: De la 1 mai, mai multe medicamente intră pe lista celor gratuite şi compensate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS