28.4 C
Craiova
joi, 20 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr găsit mort pe o stradă din Orăştie

Tânăr găsit mort pe o stradă din Orăştie

Trupul neînsufleţit al unui tânăr de 21 de ani a fost găsit luni seară pe o stradă din Orăştie, judeţul Hunedoara. Poliţiştii, anunţaţi de un trecător prin intermediul 112, au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

”La data de 22 aprilie 2023, în jurul orei 18:30, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, pe strada General Zărnescu din municipiul Orăştie, se află o persoană căzută în stare de inconştienţă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba de un tânăr de 21 ani, din municipiul Orăştie, şi în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la decesul tânărului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cadavrul a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, pentru efectuarea necropsiei. Din primele cercetări se pare că pe trupul tânărului nu ar fi urme de violenţă.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

Citeşte şi: Un copil de doi ani s-a opărit după ce a umblat la robinet în timp ce mama îi făcea baie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS