20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat mort după ce un zid a căzut peste el

Bărbat mort după ce un zid a căzut peste el

Un bărbat din judeţul Vaslui a murit după ce un zid de beton a căzut peste el. O ambulanţă l-a preluat şi, pe drumul către spital, a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitat şi predat în stare critică medicilor de la urgenţe. Aceştia însă nu l-au putut salva.

Incidentul a avut loc uni după amiază, în comuna Mânjeşti, unde un zid de beton a căzut peste un bărbat în vârstă de 64 de ani. Fiul victimei a fost cel care a sunat la 112.
La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu medic. La momentul sosirii echipajului medical, bărbatul era conştient şi suferise diverse traumatisme, conform news.ro.

„În drum spre Spitalul Vaslui pacientul a instalat un stop cardio-respirator pentru care s-au inţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonară. Pacientul a fost predat în stare critică la UPU Vaslui”, informează reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Incidentul s-a produs într-o curte

Reprezentanţi ai Poliţiei Vaslui au precizat că bărbatul a murit la spital. Primele date din anchetă arată că incidentul s-a produs într-o curte, în condiţiile în care victima şi fiul său făceau lucrări de renovare a locuinţei.

Citeşte şi: Agresiune cu cuţitul la Gara Bruxelles-Midi. O persoană, rănită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS