21.6 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Ministerul Sănătății din Gaza: Numărul morților din război depășește 34.000

(VIDEO) Ministerul Sănătății din Gaza: Numărul morților din război depășește 34.000

-

Ministerul Sănătății din Gaza, condus de Hamas, a declarat că numărul morților din război depășește 34.000. Bilanțul a fost făcut pentru mai mult de șase luni de război dintre Israel și militanții palestinieni.
Bilanțul include cel puțin 42 de morți în ultimele 24 de ore, se arată într-un comunicat al ministerului, potrivit TBS News. 76.833 de persoane au fost rănite în Fâșia Gaza de la începutul războiului pe 7 octombrie.

Cifrele nu includ zeci de mii de morţi despre care se crede că sunt îngropaţi în ruinele bombardate ale caselor, magazinelor, adăposturilor.
Majoritatea victimelor sunt femei şi copii. Cel puţin şase au fost ucişi în urma unui atac aerian asupra unei case din Rafah.

Cel mai recent bilanţ vine în contextul în care speranţa unei încetări a focului s-a diminuat. Acum atenția globală s-a îndreptat către schimbul periculos de rachete şi drone dintre Iran şi Israel.

Citește și: Un mort, șapte dispăruți după prăbușirea a două elicoptere ale marinei japoneze

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A pierdut controlul volanului şi a dărâmat un gard...

Un accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp, pe DN 55, în comuna Malu Mare, Dolj. Un autoturism scăpat de sub control a rupt gardul de beton al unei gospodării din comună. Cel puţin o persoană a fost rănită în urma accidentului.

ȘTIRI GdS