20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițistă anchetată după ce a fost filmată când îşi agresa fetițele

Polițistă anchetată după ce a fost filmată când îşi agresa fetițele

O polițistă din județul Dâmbovița este anchetată după ce pe rețelele de socializare a apărut o înregistrare în care aceasta își agresa cele două fetițe minore. Despre caz a fost sesizată și conducerea DGASPC Dâmbovița.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a anunţat că la nivelul instituţiei se fac verificări, de către structura de control intern, după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini cu o angajată a instituției care își agresa copiii minori.

„Având în vedere informaţiile apărute pe o reţea de socializare cu privire la o poliţistă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: Imediat cum a luat cunoştinţă, conducerea instituţiei a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern.

Precizăm ca aceste activităţi sunt în curs de desfăşurare, urmând ca în funcţie de aspectele constatate să se dispusă măsurile prevăzute de lege”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Polițista, acuzată de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului

Ancheta a fost deschisă după ce un film în care femeia apare în timp ce îşi agresează cele două fetițe minore a fost postat pe reţelele de socializare de către fostul soț.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privirea la comiterea de către femeie a infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte. 

Conducerea IPJ Dâmbovița a dispus, „pentru prevenirea oricăror evenimente”, retragerea dreptului de port armă de care poliţista beneficia.

Despre caz a fost înștiințată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița.

Citește și: Fată de 11 ani accidentată pe trecerea de pietoni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS