12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCristian-Gabriel Pascu, eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Cristian-Gabriel Pascu, eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Cristian-Gabriel Pascu, eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, la doar două zile de la numire.

Decizia a venit din partea premierului Marcel Ciolacu și a fost publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial.

”Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cristian Gabriel Pascu se eliberează din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc”, este decizia apărută în Monitorul Oficial.

Reprezentanţii USR  au cerut premierului Ciolacu să revoce numirea făcută la şefia Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Ei au cerut și parlamentarii PSD să dezbată şi să adopte pachetul USR de legi anti-păcănele.

Potrivit reprezentanţilor formaţiunii, numirea unui hairstylist la şefia ONJN ”scoate şi mai tare în evidenţă ipocrizia lui Marcel Ciolacu şi a PSD”.

Şeful Executivului, Marcel Ciolacu, l-a numit luni, la propunerea Ministerului Finanţelor, pe Cristian-Gabriel Pascu.

G4Media a relatat că, potrivit Curriculum Vitae al acestuia şi după cum a recunoscut şi el, pentru această publicaţie, nu are experienţă cu industria jocurilor de noroc. Pascu are o diplomă calificare UCECOM, coafură, şi a terminat Facultatea de Drept la Universitatea particulară Hyperion, la vârsta de 32 de ani.

Ministrul Boloș, cel care l-a propus, a declarat că nu-i știa CV-ul lui Pascu.

Citește și: Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul ”Nuggets cu pui”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS