13.3 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr amendat după ce a vrut să intre într-un spital cu un pistol de jucărie la brâu

Tânăr amendat după ce a vrut să intre într-un spital cu un pistol de jucărie la brâu

Un tânăr de 19 ani a provocat scandal la poarta de acces în Spitalul de Pediatrie Ploieşti, unde s-a prezentat purtând la brâu un pistol de jucărie. Tânărul s-a luat la ceartă cu agentul de pază de la poartă, iar reprezentanţii unităţii au chemat firma de pază și poliţia.

Incidentul a avut loc luni seară.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unei unităţi medicale ar avea loc un conflict între un agent de pază şi o altă persoană.

Din primele verificări, poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 19 ani ar fi intrat în incinta unităţii şi i-ar fi arătat agentului de pază o armă, pe care ar fi purtat-o pe cureaua pantalonilor.

Tânărul a predat acestuia obiectul în cauză, ocazie cu care s-a constatat faptul că este vorba despre o jucărie, aspect confirmat şi de poliţiştii prezenţi la faţa locului”, informează Poliţia Prahova.

După incident, el a părăsit zona. El a fost identificat de poliţişti şi, pentru scandalul provocat, a primit o amendă contravenţională de 1.000 de lei.

Citeşte şi: Fermier băgat în comă de un solar pus la pământ de vânt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS