10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn băiat de 18 ani a dat foc unui bar de ciudă că a pierdut banii la păcănele

Un băiat de 18 ani a dat foc unui bar de ciudă că a pierdut banii la păcănele

Un băiat de 18 ani, supărat că a pierdut banii la jocuri de noroc, într-un bar din Ciorogârla, judeţul Ilfov, a dat foc barului. El a fost prins la câteva zile după incident și arestat preventivă pentru distrugere prin incendiere, potrivit News.ro.

Incidentul, înregistrat iniţial la Poliţie ca având autor necunoscut, s-a produs duminica trecut. 

”La data de 24 martie a.c., în jurul orei 23.15, poliţiştii oraşului Bragadiru au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că o persoană necunoscută a distrus, prin incendiere, uşa de acces în localul situat în satul Dârvari, din comuna Ciorogârla, unde respectiva societate comercială îşi desfăşoară activitatea. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii oraşului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani”, a transmis IPJ Ilfov.

Băiatul a folosit o sticlă umplută cu o substanţă inflamabilă, căreia i-a dat foc, aruncând-o în uşa localului respectiv. În acel moment barul era deschis publicului. Băiatul de 18 ani pierduse bani la păcănele în respectivul bar şi a vrut să se răzbune. 

Iniţial, el a fost reţinut, iar sâmbătă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Sâmbătă noapte trecem la ora de vară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS