20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAFM: 25 de dosare aprobate în cadrul Programului microbuze electrice

AFM: 25 de dosare aprobate în cadrul Programului microbuze electrice

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 25 de dosare în cadrul „Programului microbuze electrice, hibride şi alimentate cu gaz natural comprimat”, a anunţat, miercuri, instituţia.

„Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Microbuze pentru elevi, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare (PNRR), Casa Eficientă Energetic şi Iluminat Public – sesiunea 19.08.2022 au fost publicate pe site-ul AFM. . În cadrul „Programului microbuze electrice, hibride şi alimentate cu gaz natural comprimat” a fost publicată o nouă listă care conţine 25 dosare aprobate în valoare de 454.644.073 lei.

Referitor la „Programul Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare” finanţat din PNRR a fost publicată o nouă listă conţinând 7 dosare aprobate în valoare de 47.878.937,15 lei pentru branşarea la reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare a 5.123 de gospodării”, se precizează în comunicatul instituţiei, conform Agerpres.

De asemenea, în cadrul „Programului Casa Eficientă Energetic” a fost publicată o nouă listă conţinând 6 dosare aprobate depuse de către solicitanţi persoane fizice în valoare de 314.598,98 lei.

Totodată, în cadrul „Programului Iluminat Public – sesiunea 19 august 2022” a fost publicată o nouă listă care conţine un dosar aprobat în valoare de 3.000.000 lei depus de UAT Oraş Călan, judeţul Hunedoara.

Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Microbuze pentru elevi, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă şi canalizare (PNRR), Casa Eficientă Energetic şi Iluminat Public – sesiunea 19 august 2022.

Citeşte şi: Un nou caz de medic fals. O femeie făcea proceduri de microchirurgie estetică fără drept

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS