13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPreşedintele FC Rapid, ridicat de mascaţi. Percheziţii la unii membri ai galeriei

Preşedintele FC Rapid, ridicat de mascaţi. Percheziţii la unii membri ai galeriei

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă, a anunţat acţionarul majoritar al giuleştenilor, Dan Şucu. De asemenea, mai multe percheziţii au loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmă surse judiciare.

„Am primit un telefon de la avocatul clubului care mi-a spus că preşedintele nostru a fost ridicat de mascaţi. E un dosar care are legătură cu arme, muniţii. Chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă. Dar nu văd cum ar putea să nu aibă legătură cu fotbalul”, a declarat Dan Şucu, la AS.RO.

Percheziții efectuate de Serviciul Grupări infracţionale violente din Poliţia Capitalei

Mai multe percheziţii au loc joi în Bucureşti, Prahova, Iaşi şi Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid. Acestea sunt derulate de Serviciul Grupări infracţionale violente din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Se pun în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 28 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Rapid, amendată cu 60.000 de lei după meciul cu FCSB

FC Rapid a fost amendată miercuri cu 60.000 de lei după incidentele de la meciul cu FCSB, scor 4-0, disputat, sâmbătă, în Superliga. De asemenea, echipa giuleşteană va juca un meci de acasă cu anumite sectoare din stadion închise. Următorul meci al FC Rapid pe teren propriu este vineri, cu Farul, în prima etapă din play-off.

Citeşte şi: Zeci de agenți economici din Gorj, amendați de ITM

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS