15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat cercetat sub control judiciar după ce a ucis pisica unui vecin din răzbunare

Bărbat cercetat sub control judiciar după ce a ucis pisica unui vecin din răzbunare

Un bărbat este cercetat sub control judiciar după ce, în urma unor conflicte cu un vecin, i-a ademenit şi ucis pisica. Bărbatul a fost înregistrat de camerele de supraveghere când a aruncat pisica moartă în stradă, scrie News.ro.

Ancheta a început după ce, pe 10 martie, Serviciul pentru Protecţia Animalelor Bucureşti a fost sesizat de o persoană despre faptul că vecinul i-ar fi ucis pisica, apoi ar fi aruncat trupul neînsufleţit al animalului pe carosabil.

Cei doi vecini mai avuseseră conflicte. De altfel, în ziua anterioară incidentului, suspectul ar fi lăsat pe masă pulpe de pui, iar pisica a mâncat una. Pentru a se răzbună, următoarea zi, bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a ademenit felina cu o pulpă de pui, a încolțit-o și a lovit-o de ciment. Apoi a aruncat-o în stradă, momentul fiind surprins de o cameră de luat vederi. Acolo a fost găsită de stăpâni a doua zi.

Poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, persoana bănuită de comiterea faptei fiind un bărbat în vârstă de 71 de ani. Trupul neînsufleţit al animalului fiind ridicat şi transportat la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală pentru necropsie.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi magistraţii au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie.

Citeşte şi: Parlamentul European discută joi problema tezaurului românesc din Rusia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS