17.9 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent reţinut după ce a atacat cu maceta un bărbat, încercând să-i fure maşina

Adolescent reţinut după ce a atacat cu maceta un bărbat, încercând să-i fure maşina

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut, joi, pe individul care a atacat un bărbat cu maceta, cerându-i cheile de la autoturism. Fiindcă nu a reuşit să obţină ce dorea, atacatorul l-a lovit pe bărbat, apoi a fugit. Incidentul a avut loc miercuri seară, pe o stradă din Braşov, iar atacatorul este un adolescent de 17 ani.

Agresiunea a avut loc în jurul orei 18.00, când victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, se întorcea de la serviciu. Adolescentul l-a tăiat la mână cu maceta, supărat că omul n-a vrut să-i dea cheile autoturismului. A urmat o luptă între cei doi, apoi atacatorul a fugit. Și-a pierdut însă telefonul, acesta ajungând la poliţişti. 

Soţia bărbatului a fost cea care a sunat la 112.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni grave la o mână, dar este în afara oricărui pericol. Poliţiştii l-au identificat la scurt timp pe agresor şi l-au condus la secţia de poliţie. Este vorba despre un adolescent de 17 ani, din Braşov, care a fost reţinut pentru 24 de ore.

Citeşte şi: Angajatul unei primării, acuzat că şi-a însuşit bani din impozitele cetăţenilor şi plăţi fictive către morţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS