16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateInterlop reţinut după ce a vândut cu acte false maşina luată ca garanţie pentru un împrumut

Interlop reţinut după ce a vândut cu acte false maşina luată ca garanţie pentru un împrumut

Interlopul Emil Marius Alecu, zis Bebino, a fost reţinut marţi, fiind acuzat că ar fi reținut autoturismul Audi al unui bărbat căruia îi împrumutase 5.000 de euro, apoi a vândut mașina folosind acte false.

Poliției Capitalei a făcut luni cinci percheziții în Capitală și în județul Călărași, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de abuz de încredere, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată și tâlhărie calificată.

Conform sursei citate, în 20 noiembrie 2023, polițiști Secției 13 au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 27 de ani că în septembrie 2023 ar fi împrumutat 5.000 de euro de la un bărbat, lăsându-i drept garanție autoturismul.

Ulterior, când victima ar fi vrut să plătească împrumutul, bărbatul ar fi refuzat să-i restituie mașina pe motiv că ar fi înstrăinat-o.

A vândut maşina cu acte false

„În 7 noiembrie 2023, un bărbat în vârstă de 31 de ani, prin folosirea unui act de identitate falsificat, precum și a unei cărți de identitificare a vehiculului contrafăcută ar fi dispus pe nedrept de un autoturism, prin vânzarea acestuia către o persoană. Autoturismul în cauză a fost anterior lăsat acestui bărbat, cu titlu de garanție, pentru împrumutul de 5.000 de euro, solicitat de către tânărul de 27 de ani la data de 15 septembrie 2023”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit surselor HotNews.ro, suspectul este interlopul Alecu Emil-Marius, zis Bebino.

A tâlhărit doi bărbaţi

De asemenea, Bebino ar fi tâlhărit doi bărbați, cărora le-a luat suma de 60.000 de lei.

„Din cercetări s-a mai stabilit că, în cursul zilei de 15 ianuarie 2024, bănuitul de 31 de ani ar fi ademenit doi bărbați, la o adresă din Sectorul 2, moment în care, prin exercitarea de agresiuni fizice asupra unuia dintre ei, precum și prin folosirea unor obiecte contondente, pe care le-ar fi expus și manevrat în scop de intimidare, ar fi luat din posesia acestuia aproximativ 60.000 de lei”, potrivit Poliției Capitalei.

Bebino a fost dus la audieri și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Un şofer a făcut infarct la volan şi a intrat cu maşina într-un parapet

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS