15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDascălul unei biserici, înjunghiat de un enoriaș nervos

Dascălul unei biserici, înjunghiat de un enoriaș nervos

Dascălul de la o biserică dintr-un sat buzoian a fost înjunghiat de un enoriaş supărat că i se ceruse cotizaţia la biserică. Agresorul a fugit după comiterea faptei și a fost prins cu ajutorul mascaților. Victima a fost internată la spital cu o rană în zona plămânului stâng.

Incidentul a avut loc în timpul slujbei la biserica din satul Dascălești. Agresorul este un bărbat de 62 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Dascălul ar fi căzut victimă din greșeală, pentru că scandalul ar fi pornit între paznicul bisericii și unul dintre enoriași. Paznicul le-ar fi cerut în timpul slujbei să achite cotizația. Furios, unul dintre ei s-a dus acasă și s-a întors cu un cuțit. A încercat să îl lovească pe paznic, însă l-a nimerit pe dascăl.

Furia nu i-a trecut nici după ce l-a rănit pe dascăl. A fost la un pas să îl rănească şi pe clopotarul bisericii.

Agresorul a mers apoi acasă. Acolo l-au găsit polițiștii și mascații. Pentru că era violent, ca să poată fi imobilizat, a fost folosit spray iritant lacrimogen. Apoi a fost dus la secția de poliție din comună, unde a fost audiat.

Victima, de 38 de ani, a fost transportată la Spitalul din Râmnicu Sărat, iar de acolo la Spitalul de Urgență Buzău. Din cauza gravităţii rănii a fost transferat la un spital din Capitală.

Agresorul va fi expertizat psihiatric pentru a se stabili dacă avea discernământ la momentul comiterii agresiunii.

Citeşte: Motociclist înregistrat de radar cu 199 km/oră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS