16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Aproximativ 2.400 de articole vestimentare și de marochinărie contrafăcute, descoperite la Calafat

(VIDEO) Aproximativ 2.400 de articole vestimentare și de marochinărie contrafăcute, descoperite la Calafat

-

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Calafat au descoperit aproximativ 2.400 de articole vestimentare și de marochinărie contrafăcute.

Azi noapte, în jurul orei 3.10, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un bulgar, de 48 de ani. Acesta conducea un autocamion plin cu colete, pe ruta Bulgaria-Germania, conform documentelor prezentate. 

Polițiștii au descoperit, în compartimentul de marfă, ambalate în cutii de carton, 2.398 articole vestimentare și de marochinărie. Acestea erau inscripționate cu denumirile unor mărci protejate, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute. Destinația coletelor era Germania.

Bunurile descoperite dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă erau în valoare totală estimată de 599.500 de lei. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de șofer se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Citește și: Trei pompieri mehedințeni, salvatori pentru o mamă și fiul ei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Volkswagen Transporter va fi construit în fabrica Ford din...

Volkswagen a decis să mute producția modelului Transporter, în Turcia, chiar la fabrica Ford, unde este fabricat modelul Transit și Transit Custom.

ȘTIRI GdS