13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat s-a automutilat după ce fosta iubită nu a vrut să-i deschidă uşa

Un bărbat s-a automutilat după ce fosta iubită nu a vrut să-i deschidă uşa

Un bărbat din Cluj Napoca şi-a provocat mai multe răni pe braţul stâng după ce a încercat să intre în locuinţa fostei sale partenere, dar aceasta a refuzat să-i deschidă, scrie News.ro.

Jandarmii au fost solicitaţi să intervină, luni seară, în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca, deoarece un bărbat făcea scandal. 

“Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv. Jandarmii au început căutarea persoanei în jurul blocului pe care au găsit-o în scurt timp. În urma somaţiilor, bărbatului i s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe. Asupra acestuia a fost descoperit un cuţit de mici dimensiuni. Având în vedere că bărbatul prezenta plăgi la nivelul braţului stâng, necesitând îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanţă prin dispeceratul unităţii”, au transmis reprezentanţii IJJ Cluj. 

Ei au menţionat că bărbatul, de 20 de ani, probabil gelos, a lovit uşa fostei partenere şi, pentru că nu i-a deschis, şi-a provocat mai multe răni pe corp.

Până la sosirea ambulanţei, jandarmii i-au acordat acestuia primul ajutor.

Cazul va fi preluat de poliţiştii din cadrul IPJ Cluj.

Citeşte şi: Poliţist lovit când a vrut să despartă doi bărbaţi care se luaseră la bătaie în secţia de poliţiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS