15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr căutat de poliție după ce a agresat sexual o fată şi a aruncat-o din autobuz

Tânăr căutat de poliție după ce a agresat sexual o fată şi a aruncat-o din autobuz

Polițiștii din Argeș cer sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui tânăr care ar fi agresat sexual și ar fi împins o fată din autobuz.

Polițiștii fac verificări pentru identificarea unui tânăr care duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14.00, ar fi atins o tânără în zone intime, în timp ce se afla în zona unei stații pentru mijloace de transport în comun de pe bulevardul Petrochimiștilor din municipiul Pitești.

Ulterior, acesta ar fi împins-o pe tânără dintr-un autobuz, în care acesta s-a urcat împreună cu alți patru tineri care îl însoțeau, determinând căderea acesteia.

Fata a anunțat la 112 incidentul.

„Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.

Rugăm persoanele care pot da relații cu privire la tânărul în cauză sau despre ceilalți tineri care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248.607.009″, a transmis IPJ Argeș.

Citește și: Un pacient care a vrut să evadeze din spital cu cearşafuri legate de pat a căzut de la etajul 4

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS