12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer arestat după ce a fost prins de două ori într-o zi beat la volan și a refuzat să facă analize

Șofer arestat după ce a fost prins de două ori într-o zi beat la volan și a refuzat să facă analize

Un şofer din judeţul Argeș a fost arestat după ce a fost prins de două ori într-o zi beat la volan și de fiecare dată a refuzat recoltarea probelor biologice.

Marți, în jurul orei 17.30, polițiștii din Pitești au oprit un șofer, de 35 de ani, din Ștefănești. Etilotestul a arătat că se afla sub influența alcoolului, valoarea fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Prins la volan băut a doua oară în aceeași zi

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiștii din Ștefănești l-au prins pe același bărbat la volan. Etilotestul a arătat că se afla tot sub influența alcoolului, valoarea fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a refuzat din nou recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit un nou dosar penal pentru conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urma să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește și: Cadavru carbonizat găsit într-o clădire abandonată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS