6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn poliţist local accidentat de un șofer în timp ce dirija traficul a murit după două săptămâni

Un poliţist local accidentat de un șofer în timp ce dirija traficul a murit după două săptămâni

Un poliţist local din judeţul Sibiu, accidentat în timp ce dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţii, a murit după două săptămâni. El a suferit trei stopuri cardio-respiratorii, ultimul neputând fi resuscitat. Poliţistul era şi voluntar Salvamont, scrie News.ro.

Primarul din Cisnădie a transmis, marţi, un mesaj de condoleanţe şi apreciere.

”Cu profundă tristeţe în inimile noastre, ne exprimăm regretele şi durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunităţii noastre, poliţistul local Radu Trihenea, 38 de ani. Într-un act de devotament şi curaj, el îşi îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024. Un cetăţean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga şi l-a lovit în plin”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul din Cisnădie, judeţul Sibiu, Gheorghe Huja.

Polițistul a murit după trei stopuri cardiace

Potrivit primarului Gheorghe Huja, în ciuda eforturilor deosebite depuse de personalul medical, după două săptămâni de la internare, poliţistul local a murit.

”Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal.

Radu Trihenea nu era doar un poliţist local devotat, ci şi un membru activ al comunităţii noastre. A fost un voluntar implicat şi dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranţa şi binele celor din jur”, a mai transmis primarul.

Acesta a transmis condoleanţe familiei şi un mesaj de apreciere pentru activitatea poliţistului: ”Cu toţii suntem profund marcaţi de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experienţă de peste 16 ani în slujba comunităţii noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten şi un erou. În numele întregii administraţii locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanţe familiei lui Radu Trihenea”.

Citește și: Marcel Boloș: Prin comasarea alegerilor se face o economie de două miliarde de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS