19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoritățile italiene au pus sechestru pe 19 imobile ale unei prostituate românce acuzată de evaziune fiscală

Autoritățile italiene au pus sechestru pe 19 imobile ale unei prostituate românce acuzată de evaziune fiscală

Garda Financiară din provincia Belluno a pus sechestru pe bunuri în valoare totală de 3,4 milioane de euro, într-un caz de evaziune fiscală al unei prostituate românce stabilită în peninsulă cu familia sa, scrie G4Media.

Suma, egală cu profitul presupuselor infracțiuni, potrivit anchetei, poate fi urmărită din activitatea de prostituție a româncei R.M.F., în vârstă de 51 de ani. Aceasta locuiește în Onè di Fonte (Treviso), împre ună cu soțul ei de 61 de ani, un frate de 39 de ani și o fiică de 27 de ani.

Femeia exercita profesia de escortă în provinciile Padova și Bologna și avea un PFA, unde profesa ca și consultant administrativ, dar nu a plătit niciun fel de taxe.

Grupul folosea 42 de conturi bancare pentru afacerile imobiliare

Ancheta a pornit de la observarea creșterii veniturilor și a bunurilor femeii și de la numeroasele achiziții imobiliare ale acesteia, efectuate în perioada 2016-2023, în valoare de peste 3.800.000 de euro. Aceasta a achiziționat 19 imobile în provinciile Treviso, Padova și Belluno, dintre care unul în stațiunea montană Cortina d’Ampezzo, pentru suma de 700.000 de euro.

Grupul familial format din cei patru a utilizat 42 de conturi curente de la diferite bănci prin intermediul cărora au efectuat tranzacții pentru cumpărarea și vânzarea proprietăților. Asta, deși doar femeia de 51 de ani a reușit să genereze venituri.

Pe lângă grupul familial, sunt cercetate în stare de libertate alte trei persoane, de 53, 61 și 49 de ani, cunoscute pentru cazuri anterioare de favorizarea prostituției.

Au fost efectuate patru percheziții și au fost confiscate mai multe proprietăți, un teren și patru mașini.

Citește și: Români arestați după ce au jefuit un magazin de băuturi alcoolice din Elveția

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS