14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat şi-a violat cele trei fiice timp de 16 ani

Un bărbat şi-a violat cele trei fiice timp de 16 ani

Un bărbat din judeţul Arad, care este pastor, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de 16 ani, şi-a violat cele trei fiice minore.

Bărbatul de 48 de ani este acuzat de viol în formă continuată comis asupra celor trei fiice ale sale, a transmis Parchetul de pe lângă  Judecătoria Ineu.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, se arată în comunicat.

Vineri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Una dintre fete ar fi rămas însărcinată cu tatăl ei

Potrivit presei locale, fiicele bărbatului, care pe pagina sa de Facebook anunţă că este pastor al comunităţii sale, au acum 15, 17 şi 26 de ani.

Cea mai mare dintre ele ar fi fost victima abuzurilor încă de când avea 9 ani.

Individul profita de influența celor trei fiice, dar nu de puține ori le aplica bătăi violente pentru a se supune. Una dintre ele chiar ar fi rămas însărcinate cu tatăl ei pe vremea când avea 14 ani, iar bărbatul a dus-o să facă avort. 

Anchetatorii spun că traumele la care au fost supuse fetele au ajuns până în punctul în care acestea se gândeau destul de serios la sinucidere.

Totul a ieșit la iveală după ce fata cea mare, în vârstă de 26 de ani, i-a povestit unei colege chinul prin care ea și cele două surori ale sale au trecut în ultimii ani. Acea colegă a și convins-o să facă plângere la poliție. 

Citește și: Care sunt cele mai stresante locuri de muncă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS