11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care a bătut-o pe tânăra găsită într-o baltă de sânge în scara unui bloc din Centrul Vechi a fost prins

Bărbatul care a bătut-o pe tânăra găsită într-o baltă de sânge în scara unui bloc din Centrul Vechi a fost prins

Bărbatul care a agresat-o pe pe tânăra găsită într-o baltă de sânge în scara unui bloc din Centrul Vechi a fost prins de poliţiști.

Ar fi vorba despre un cetăţean moldovean, care s-ar fi certat cu victima, o damă de companie. Imaginile surprinsă de camerele de supraveghere i-au ajutat pe polițiști să îl depisteze. 

Poliţiştii de la Poliţiei Capitalei – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, duminică dimineaţa, în jurul orei 05.40. Ei s-au deplasat, de urgenţă, la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie, care se afla în stare de inconştienţă, în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale.

„La acest moment, persoana vătămată se află la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Citește și: Firmă de construcții din Motru, amendată de ITM cu 60.000 de lei pentru muncă „la negru”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS