19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat de 32 de ani i-a înjunghiat pe fratele și tatăl iubitei lui de 14 ani

Un bărbat de 32 de ani i-a înjunghiat pe fratele și tatăl iubitei lui de 14 ani

Trei bărbaţi, între care un minor, şi-au împărţit pumni şi picioare într-un bar din Botoşani, după ce fratele unei adolescente şi-a văzut sora împreună cu iubitul cu 18 ani mai mare. Băiatul şi-a chemat în ajutor tatăl. Când s-a văzut încolţit de cei doi, iubitul fetei a scos cuţitul. Răfuiala a fost aplanată abia după apariţia mascaţilor.

Incidentul s-a petrecut miercuri noapte în barul din localitatea botoșăneană Libertatea.

În timp ce adolescentul de 16 se distra împreună cu mai mulţi prieteni, sora sa de 14 ani a intrat în local împreună cu iubitul de 32 de ani. Furios, băiatul şi-a sunat tatăl, care a pornit glonţ spre cârciumă.

Cei trei bărbaţi s-au încăierat. La un moment dat, individul de 32 de ani a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe tatăl şi fratele iubitei.

Mai mulţi indivizi din bar au încercat să-l dezarmeze pe agresor, fără rezultat însă. Unii au fost răniți și ei.

Agresorul, calmat de mascați

Agresorul a fost potolit abia după ce în bar au ajuns mascaţii.

Trei persoane rănite aufost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acestea prezentau plăgi tăiate la nivelul gâtului.

Poliţiştii au reţinut mai multe persoane implicate în conflict, printre care şi pe agresorul de 32 de ani. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Citește și: Doi tineri au furat dintr-o farmacie un laptop şi 16.000 de lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS