12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat după ce a intrat cu maşina într-un grup de persoane cu care se certase

Bărbat arestat după ce a intrat cu maşina într-un grup de persoane cu care se certase

Trei persoane din judeţul Ilfov au ajuns la spital în urma unui scandal între două familii. Poliţiştii au stabilit că în timpul conflictului un bărbat a intrat cu maşina în mai multe persoane şi în gardul unei locuinţe. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La o locuinţă din Mogoşoaia a izbucnit, la sfârşitul săptămânii trecute, un scandal între mai multe persoane. Membrii a două familii s-au lovit reciproc cu pumnii şi cu picioarele, precum şi cu obiecte contondente. La un moment dat, un bărbat implicat în conflict s-ar fi urcat la volanul unui autoturism şi ar fi lovit de două ori gardul locuinţei, precum şi două persoane, respectiv un tânăr de 19 ani şi o femeie de 49 de ani. Apoi a fugit de locul faptei.

În scandal a fost rănită încă o persoană, toate cele trei victime fiind transportate la un spital din Bucureşti. 

Poliţiştii rutieri din Buftea l-au depistat pe bărbatul respectiv pe o stradă din apropierea locului faptei şi l-au dus la secţie. 

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, care au indicat o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat şi un rezultat negativ la consumul de substanţe psihoactive. A fost amendat cu 990 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile. 

Bărbatu, care are 35 de ani, a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Poliţiştii din Ilfov continuă cercetările în acest caz pentru săvârşirea a două infracţiuni de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi: Trei persoane reţinute în dosarul italienilor şcolarizaţi fictiv la o şcoală postliceală sanitară

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS