15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi tineri poliţişti şi un paramedic, ucişi în SUA de un bărbat care luase opt ostatici

Doi tineri poliţişti şi un paramedic, ucişi în SUA de un bărbat care luase opt ostatici

Doi poliţişti, de 27 de ani, şi un paramedic, de 40 de ani, au fost împuşcaţi mortal în statul american Minnesota, într-o intervenţie la o dispută conjugală. Un bărbat luase ostatici o femeie şi şapte copii. Incidentul a avut loc duminică, în localitatea Burnsville, la sud de Minneapolis.

Pe 18 februarie, doi ofițeri de poliție și un paramedic al departamentului de pompieri din Burnsville, Minnesota, au fost împușcați mortal în timpul unei intervenţii de la o locuinţă în care a avut loc dispută conjugală, într-un cartier de clasă mijlocie.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 2 dimineața, în urma unui presupus apel de abuz domestic.

În urma unui impas de câteva ore și a negocierilor cu bărbatul înarmat aflat în interior – cu o femeie și șapte copii cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani-, bărbatul a deschis focul asupra forțelor de ordine, doborând trei ofițeri. Paramedicul care i-a îngrijit a fost şi el împușcat și ucis.

Victimele au fost identificate ca fiind ofițerii departamentului de poliție din Burnsville Paul Elmstrand și Matthew Ruge, ambii în vârstă de 27 de ani, și paramedicul Adam Finseth, în vârstă de 40 de ani.

Sergentul de poliție Adam Medlicott a fost rănit și internat la spital. 

Bărbatul care i-a împuşcat s-a sinucis ulterior folosind aceeași armă. 

Citeşte şi: Focar de gripă aviară la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS