16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent prins de poliţişti în timp ce fura a doua mașină într-o zi

Adolescent prins de poliţişti în timp ce fura a doua mașină într-o zi

Polițiştii din Suceava au prins în flagrant un adolescent de 17 ani în timp ce fura a doua maşină într-o zi.

În jurul orei 12.15, un bărbat a sesizat că a lăsat aututurismul parcat în apropierea unui local public din Suceava, neasigurat și cu cheile în contact, iar la revenire a constatat că autoturismul a fost sustras.

Ulterior, în jurul orei 17.15, un alt bărbat a sesizat că a lăsat pentru scurt timp mașina în faţa unui fast-food din Suceava, neasigurată și cu cheile în contact, la revenire observând cum autoturismul s-a pus in mișcare în viteză, fără a avea timp sau posibilitatea să intervină.

Au fost alertate prin stație toate echipajele din serviciu. La scurt timp, vehiculul sustras a fost reperat în zona centrală a municipiului, reușindu-se blocarea acestuia prin echipaj rutier.

Conducătorul auto a coborât din autoturism și a fugit prin curțile unor imobile și prin zona campusului universitar. El a fost prins de polițiști, care l-au urmărit aproximativ 800 de metri.

Adolescentul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava. Din verificări a reieşit că are 17 ani, este din orașul Milișăuți, nu posedă permis de conducere și nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis și furt calificat.

Citeşte şi: Bărbat amendat după ce s-a plimbat prin oraş cu un pistol în mână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS