11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateZeci de elevi ai un liceu au ajuns la spital după ce un coleg a dat cu spray cu piper

Zeci de elevi ai un liceu au ajuns la spital după ce un coleg a dat cu spray cu piper

25 de elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București au ajuns la spital, cu simptome respiratorii, după ce un elev de 15 ani a pulverizat spray iritant în curtea şcolii şi la intrare. Alți opt copii au fost evaluați medical la liceu.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul s-a produs în urma unui conflict al elevului cu un coleg de liceu.

”Astăzi,  13 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, de către directorul unei instituţii de învătământ, prin apel 112, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că, în incinta unei şcoli din Sectorul 2, un elev ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen, atât în exterior, cât şi la intrarea în instituţie. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un elev de 15 ani”, a anunţat Poliţia Capitalei. 

Bilanţul final anunţat de ISU Bucureşti-Ilfov arată că 33 de elevi au fost evaluaţi de către cadrele medicale, 25 fiind transportaţi la diferite spitale. 14 pacienţi au fost duşi la Spitalul Grigore Alexandrescu şi 11 la Spitalul Marie Curie.

Cercetările vor fi preluate de către Serviciul Siguranță Școlară, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS