15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat arestat în legătură cu moartea a trei copii și două femei, în Canada

Bărbat arestat în legătură cu moartea a trei copii și două femei, în Canada

Un bărbat a fost arestat duminică în Canada, într-o anchetă legată de cinci crime, după descoperirea cadavrelor a trei copii, arşi într-o maşină, şi a două femei. Tragedia a avut loc în orășelul Carman din provincia Manitoba.

Duminică dimineață, în jurul orei 7.30, ofițerii din orăşelului Carman, care are aproximativ 2.800 de locuitor, au fost anunțați că o femeie a fost atacată de un bărbat care a fugit pe Autostrada 3, în afara localității. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit cadavrul unei femei într-un șanț. Ea a fost declarată moartă la fața locului.

În jurul orei 10, poliția a primit un apel despre o mașină incendiată pe autostrada 248. Până să ajungă polițiștii, un martor a scos din mașina în flăcări trei copii mici. Toți trei au fost declarați morți la fața locului.

Un bărbat suspect a fost arestat la locul incendiului.

Continuând cercetările, polițiștii au ajuns la o locuință din Carman, unde au găsit cadavrul unei alte femei.

Suspectul, un tânăr de 29 de ani, se află în arest. El și victimele se cunoșteau. Toate cele cinci decese sunt considerate suspecte. Poliția nu a dezvăluit identitatea suspectului și nici a victimelor.

Citește și: Cancerului hepatic ar putea fi provocat de decalajul cronic de fus orar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS